-
Haarlem Culinair 2014 - Smulpaap winnaar Ratatouille Food & Wine
HAARLEM - Ratatouille Food & Wine met een restaurant aan de Lange Veerstraat 11-13 in Haarlem heeft zaterdagavond op Haarlem Culinair de SMULPAAP 2014 gewonnen.
De Smulpaap, bestaande uit een zilveren presenteerschaal met oorkonde, wordt ieder jaar uitgereikt aan het beste restaurant op de Grote Markt tijdens dit culinaire festival. De debutant op Haarlem Culinair had een keur aan gerechten die goed in de smaak vielen bij de jury. Met de Dutch Troy werden prachtige ribeyes gegrild en gerookt.
Ratatouille, heeft haar restaurant in de Haarlemse Lange Veerstraat 11-13 met de moderne Franse keuken in de nieuwe realiteit van vandaag. Van laagdrempelige experience menu's tot exclusief à-la-carte. Alles tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten, een sublieme wijnkeuze en enkel de best verkrijgbare seizoensproducten. Ga genieten en bepaal zelf hoever u meegenomen wilt worden in de culinaire wereld van chef Jozua Jaring.
Chef kok Jozua Jaring heeft met zijn jarenlange ervaring in topzaken, en zijn vorige eigen zaken de ultieme achtergrond om hier in Haarlem een nieuw bruisend concept te lanceren. Jozua: ‘Ik wil mijn creativiteit openstellen aan een groter publiek. Iedereen moet zich hier thuis voelen en de kans kunnen krijgen om zich culinair eens flink te laten verwennen. Dat betekent een laagdrempelige all-in kaart, Geen gedwongen sfeer in de bediening maar wel schitterende producten en klassieke bereidingswijze.
##
-
culinairGrote MarktHaarlemSmulpaap