-
Haarlem Culinair 2010 - Opening door meester-kok Cas Spijkers
HAARLEM - Onder grote publieke belangstelling en in gezelschap van de 13 deelnemende koks heeft meester-kok Cas Spijkers donderdagmiddag de 16e editie van Haarlem Culinair geopend.
Hij deed dit door met een klap de koorden door te slaan waardoor de koks met elkaar waren verbonden. Symboliserend het hechte team en organisatie die Haarlem Culinair gedurende vier dagen in de ban houdt van dit culinaire eetfestijn. ‘Ik vind het een eer om hier te zijn’, meldde de goedlachse meester-kok. ‘Het ziet er weer geweldig uit en ik ben blij dat ik deze opening mag verrichten.’
Ook organisator Henny Leeflang wenste alle deelnemers de komende vier dagen veel succes en reikte Spijkers het stevige hakmes aan voor de opening.
‘Wij hebben 13 fantastische deelnemers uit Haarlem en omgeving’, glundert organisator en voorzitter van de Stichting ‘Haarlem Leeft’ Henny Leeflang. ‘Iedereen heeft er weer zin in, dus we doen er weer alles aan deze dagen tot een succes te maken. Tot en met 8 augustus bieden wij ons publiek smaakvolle hoogstandjes en een voortreffelijk totaalprogramma. In de zestien jaar van haar bestaan is Haarlem Culinair, als activiteit van de Stichting ‘Haarlem Leeft’, uitgegroeid tot een evenement van niveau. ‘Wij hebben een diversiteit aan eetgelegenheden zoals; Restaurant Fris, Hoop op de Swarte Walvis, Restaurant de Karmeliet, de Flamboyant, Brasserie Denk, Madame Marlie, Grandcafé Nobel, Sushi Time, in ’t Goed Uur, restaurant Saplaza & Vijn partyservice, Orbit, visrestaurant Waasdorp en De Jopenkerk. Er is een cocktailbar, een koffieterras en muziek wordt verzorgd door DJ’s van 2Generations.
-
culinairHaarlemmuziek