Foto Ad Schaap
Foto Ad Schaap

Fight Cancer Tour

2 berichten

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ willen wij jou inspireren om samen in actie te komen voor meer onderzoek. Je kunt geheel op jouw eigen manier een bijdrage leveren. Zo kun je een eigen actie starten, deelnemen aan één van onze leuke evenementen, geld doneren of vrijwilliger worden. Samen kunnen wij onze droom realiseren: kanker verslaan!

Samen zetten wij ons in voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn! Want met jouw actie en donatie maak je onderzoek naar een oplossing mogelijk. 
Van iedere gedoneerde euro gaat minimaal 75 cent rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding ten behoeve van kankeronderzoek en preventie.


Fight Cancer Tour 2011 Haarlem

HAARLEM - Vrijdag 16 juli was de aftrap van de Loveland Festival Fight Cancer Tour op de Haarlemse Grote Markt. Het was alweer de 5de editie vanuit de blauwe vrachtwagen met  bekende dj’s. Fight cancer is een jong en inspirerend...

13 jaar geleden

Lees verder..

Fight Cancer tour 2010 Haarlem

HAARLEM - Vrijdag 16 juli was de Fight cancer tour weer onderweg met dj's. Van 21.30 uur tot twaalf uur 's nachts stonden op de Grote Markt de DJ's: Dennis van der Geest, Johnny de Mol en Marnix. Tijdens de...

14 jaar geleden

Lees verder..