Foto Ad Schaap
Foto Ad Schaap
  • thumbnail
    FabulousFoodFestival

    FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak

    HAARLEM - Een nieuw en uniek evenement in Haarlem was zondag 19 september in de Haarlemse lichtfabriek namelijk het “Fabulous Food Festival”.

    Eten moet je elke dag, daar verander je weinig aan. Maar wát je eet en waar je eten vandaan komt, dat is iets wat mensen de laatste tijd steeds belangrijker gaan vinden. Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat hun eten op een eerlijke, duurzame manier wordt geproduceerd en met respect voor de mens, dier en milieu. Dit festival sluit natuurlijk prima aan bij de landelijke “Week van de Smaak” die deze week ingaat. Lekker, gezond en duurzaam waren de drie pijlers waarop het aanbod van standhouders deze zondag gebaseerd was. Het evenement heeft toekomst, dat was zondag snel duidelijk aan de toen nog altijd lange rij die voor de kassa stond.

    Wie een glas met vers vruchtensap wilde drinken moest er op het Fabulous Food Festival wel even voor aan het werk. De shaker had namelijk geen stekker die even het stopcontact in ging. Stevig aan het touw trekken was nodig om de shaker in werking te zetten. Alle vitaminen waren na afloop hard nodig om weer op kracht te komen.

  • festival
    Haarlem
    Lichtfabriek

📸 Fotogalerie

FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak
FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak
FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak
FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak
FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak
FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak
FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak
FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak
FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak
FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak
FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak
FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak
FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak
FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak
FabulousFoodFestival 2010 - Week van de Smaak