Foto Ad Schaap
Foto Ad Schaap
  • Haarlem Night Skate

    Haarlem Night Skate 2015-07 - editie Pink Ribbon

    Woensdag 9 september Pink Skate voor Pink Ribbon

    HAARLEM - Woensdag 9 september vindt er een Pink Skate plaats! Trek voor deze tocht iets roze aan (ja mannen, bij ons staat roze ook goed!). Deze avond zullen wij skaten voor Pink Ribbon, doe je mee? Maak dan nu je actiepagina (http://acties.pinkribbon.nl/projecten/pink-skate/) aan om jouw skate te laten sponsoren. Samen kunnen wij een mooi bedrag ophalen voor borstkankeronderzoek! 

    Voor deze editie hebben wij een mooie stadse route want wij gaan dwars door het centrum en pauzeren bij de Jopenkerk. We verzamelen bij de ijsbaan in Haarlem en vertrekken vanaf het fietspad bij de hoofdingang. Vanaf 19:30uur kan je verzamelen of nog even iets drinken voor de start. Om 20:00uur precies is het startschot van de gezellige tocht. Het is geen wedstrijd. De route is ongeveer 20km, regelmatig is er een tussenstop en halverwege is er een pauze. Tijdens de pauze zijn er tegen een kleine vergoeding drankjes verkrijgbaar. 

    We zijn rond 22:00uur altijd weer terug bij ons vertrekpunt. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kom naar de start, sluit je aan en rol gezellig met ons mee! Pink Haarlem Night Skate, gratis toegankelijk, voor iedereen die sportief is of zich sportief voelt en zijn sportieve prestatie wil laten sponsoren!

  • Haarlem
    Haarlem Night Skate

📸 Fotogalerie

Haarlem Night Skate 2015-07 - editie Pink Ribbon