Foto Ad Schaap
Foto Ad Schaap
  • thumbnail
    Haarlem Night Skate

    Haarlem Night Skate 2011 - overzicht

    HAARLEM - Woensdag 18 mei is de allereerste Haarlem Night Skate van 2011. De vertrekplaats van de eerste Haarlem Night Skate is vanaf het fietspad langs de Haarlemse ijsbaan.

    Vertrektijd is 20.00 uur. De route is ongeveer 20km en heeft halverwege een pauzestop. Na de 20km skaten komen de deelnemers rond 22.00 uur weer terug bij de vertrekplaats. Inschrijven voor de Haarlem Night Skate is niet nodig, deelname is gratis en iedereen die redelijk kan skaten kan mee. De route van de eerste Haarlem Night Skate brengt de deelnemers door het centrum van Haarlem.

    De pauze stop is bij de romantische midgetgolfbaan aan de Oosterhoutlaan. Vooraan de stoet met bonte skaters rijdt ook dit seizoen de opvallende DJ-Duck. Een opvallende paarse eend waar muziek vanaf wordt gedraaid voor de deelnemers. Het thema bij de eerste Haarlem Night Skate is “Ik hou van Holland”. Deelnemers kunnen hier hun kleding keuze op aanpassen, dit is echter niet verplicht.

    Haarlem – In oktober 2010 is het team vrijwilligers van de Haarlem Night Skate begonnen met het inplannen van nieuwe Night Skates in Haarlem, Bloemendaal en Velsen. Er is voor dit seizoen gekozen voor regelmaat. Eén Night Skate per veertien dagen. Alle Haarlem Night Skates worden verreden op woensdagavond. Alleen de laatste Haarlem Night Skate, die is zoals altijd op zaterdagavond. Er zijn dit jaar 7 tochten die vertrekken vanaf de ijsbaan in Haarlem, twee tochten vertrekken vanuit de Velserbroek en één tocht vanaf het SA Plaza terrein. Voor de tochten zijn ook dit jaar allemaal spraakmakende thema’s. Zo is er natuurlijk de White Skate, maar ook een Tiroler Night Skate en bijvoorbeeld een Beach Party Skate. Begin april waren alle vergunningen en toestemmingen compleet en dus is de organisatie klaar voor het twaalfde seizoen Haarlem Night Skate.

    Dit jaar is de Haarlem Night Skate op een leuke manier te ondersteunen. Er is namelijk een origineel Haarlem Night Skate T-shirt en/of een Haarlem Night Skate kraal te koop.

    Het T-shirt is ontworpen door Linda van Bruggen. Het T-shirt kost € 10,- waarvan € 7,- ten goede komt aan de Haarlem Night Skate.

    De kraal is ontworpen door Mirjam Kruijff. De kraal, die je kan dragen om je bedelarmband of aan een leertje om je nek om aan te geven dat je de Haarlem Night Skate een warm hart toedraagt, kost € 15,- waarvan € 10,- ten goede komt aan de Haarlem Night Skate.

    De artikelen zijn vooraf, tijdens of na afloop van de Haarlem Night Skate te bekijken en aan te schaffen.

  • Haarlem
    muziek
    skaten
    Haarlem Night Skate

📸 Fotogalerie

Haarlem Night Skate 2011 - overzicht