Foto Ad Schaap
Foto Ad Schaap
  • Haarlem Night Skate

    Haarlem Night Skate 2017-01 - editie Teletubbieland

    Haarlem Night Skate naar Teletubbieland
    HAARLEM - Woensdag 5 april was eerste Haarlem Night Skate van editie 2017. Ruim 300 deelnemers gaven acte de présence aan de start voor de mooie skate route door Haarlem. Vanaf de ijsbaan was het heerlijk skaten achter de Piaggio APE. Lekker droog weer met en fris windje.
    De Haarlem Night Skate gaat altijd over de openbare weg. Om dit veilig te laten verlopen krijgen zij ondersteuning van de Politie Kennemerland en hebben zij veel vrijwilligers die zich inzetten als verkeersregelaar (blocker).

    Nieuw dit seizoen is het ETEN & SKATEN concept. Moet je altijd haasten vanuit je werk om op tijd bij de Haarlem Night Skate te zijn? Of lijkt het je leuk om vooraf al met je skatevrienden af te spreken? Of ben je op zoek naar een leuk personeelsuitje? Nu kan je voorafgaand aan de Haarlem Night Skate gezellig komen eten. Een lekkere daghap tegen een aantrekkelijke prijs inclusief consumptie!

    Ook nieuw is dat je vooraf op de Haarlem Night Skate avonden een paar nieuwe Fila Skates kan testen. Fila Skate is aanwezig met 20 paar nieuwe skates die je mag testen. Bevallen de skates, dan is het mogelijk om ze met een mooie korting aanschaffen. Wil je testen? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent!

    ##

  • Haarlem
    skaten
    Haarlem Night Skate