Foto Ad Schaap
Foto Ad Schaap
  • Duo Starla 2011 Haarlem - De Koperen Bruiloft

    HAARLEM – Op woensdag 31 augustus was in de Haarlemse Vishal een voorproefje van de musical “De Koperen Bruiloft van het Duo Starla. Het duo was er ter promotie van hun nieuwe musical welke te zien was op het Amsterdamse Fringe Festival.

    Karin en Stefan wonen in Velsen-Noord. Karin werkt twee ochtenden per week in de bibliotheek. Stefan werkt op de afdeling automatisering van de Hoogovens. In hun vrije tijd verzorgen zij spetterende optredens als duo Starla. Deze zomer zijn ze twaalf en een half jaar getrouwd. Ze willen van hun koperen bruiloft iets bijzonders maken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot...

    Stefan’s nieuwe manager Jolanda heeft een oogje op hem. Als Stefan tijdens een etentje niet op haar avances in gaat ontslaat ze hem. Stefan verzwijgt zijn ontslag voor Karin en neemt allerlei baantjes aan in een wanhopige poging toch genoeg geld te verdienen om een ring te kunnen kopen voor hun trouwjubileum. Karin vindt het verdacht dat haar man zo vaak van huis is en gaat twijfelen aan haar huwelijk. Haar collega Wilbert biedt een luisterend oor. Het huwelijk van Karin en Stefan staat op losse schroeven. Dit alles culmineert in een grootse ontknoping op de koperen bruiloft.

    De musical wordt opgeluisterd met nummers over de taken van de moderne huisvrouw, werken in de bibliotheek, uitkomen voor je geaardheid en niet kunnen leven met de schande van een leugen. Buurvrouw Gerdien zal zoals altijd de orkestbanden aanzetten.

    Concept, tekst en muziek: Steven de Jong, Karla Toxopeus // Spel: Steven de Jong, Karla Toxopeus, Joosje van Dooren, Hannemarie van Manen, Gillis Labrijn // Eindregie: Hans Thissen // Choreografie: Franka van Hengel // sounddesign: Mick van der Werff // Met dank aan: Elsa Oushoorn, Minjon Olgers, Amber Diephuis.

  • Haarlem
    muziek
    musical

📸 Fotogalerie

Duo Starla 2011 Haarlem - De Koperen Bruiloft
Duo Starla 2011 Haarlem - De Koperen Bruiloft
Duo Starla 2011 Haarlem - De Koperen Bruiloft
Duo Starla 2011 Haarlem - De Koperen Bruiloft
Duo Starla 2011 Haarlem - De Koperen Bruiloft