Foto Ad Schaap
Foto Ad Schaap
  • Rockband Ravolva - debuutalbum

    HAARLEM - Rockband Ravolva presenteerde vrijdagavond 15 oktober zijn debuutalbum ´Light Up The Night´ in het Patronaat. De rockband bestaat uit zanger en gitarist Pieter van der Kruijf, bassist Jozef Reuser en drummer Bart van Zanten. De driemansband probeerde een heel breed rockalbum te maken. En dat is gelukt, `Light Up The Night` is een veelzijdige en professionele debuut CD geworden met de top tien van hun nummers.

    Een prestatie van formaat aangezien alles onder eigen beheer is gedaan. De rockers hebben hun eigen studio in Lisse en is nu tweeënhalf jaar bij elkaar. Het is een band die alles op eigen kracht doet en dat vraagt veel inzet. Ze doen wat dicht bij hun zelf staat. Het is geen band die concessies doet om succesvol te kunnen zijn. Juist door die eigen keuzes blijft de muziek authentiek. Voor rockband Ravolva staat muziek maken en live optreden centraal.

    Ravolva eindigde bij de Rob Acda Awards 2009 op de derde plaats en won dit jaar de eerste Popprijs Haarlemmermeer op festival Duycker Buyten.

  • festival
    muziek
    Rob Acda Award
    Patronaat

📸 Fotogalerie

Rockband Ravolva - debuutalbum
Rockband Ravolva - debuutalbum
Rockband Ravolva - debuutalbum